Over ons

Website Tom En Fien

Al meer dan 100 jaar lang is de firma Van Thuyne een gevestigde waarde in de bouwindustrie. Een familiebedrijf in hart en nieren, maar vooral een flexibele partner in het produceren van allerlei soorten predallen, gewelven, prefab balken en kolommen.

Fien Barra en Tom Eeckhout namen de firma Van Thuyne over in 2013. Hun innovatieve insteek zorgde voor een frisse wind binnen het bedrijf, wat de bestaande producten sterk ten goede kwam. Door hun gemoderniseerde aanpak gecombineerd met de dagelijkse inspanningen van een hardwerkend en gemotiveerd team, zijn we in staat om een ongeëvenaarde kwaliteit en een vlekkeloze service te leveren.

Dat harde werken wordt beloond, en daarom werd onze aanpak dan ook bekroond met het BENOR-keurmerk. Dit voor al onze producten!

De diensten waarin ons studiebureau u voorziet zijn uiteenlopend: zo geven we advies bij stabiliteitsstudies, voorzien we vrijblijvende offertes en analyseren we de opgemaakte legplannen ten gronde. Met behulp van onze eigen logistieke mogelijkheden zorgen voor een tijdige levering en indien de situatie het vereist, organiseren we zelf de plaatsing op de werf met onze eigen kranen.

Al onze activiteiten zijn ondergebracht op onze gloednieuwe bedrijfssite te Waregem, waarbij we gebruik maken van de meest moderne productietechnieken.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!