Studiebureau

Geen uitwerking zonder plan! En net daarom zetten we sterk in op ons eigen studiebureau. Ons studiebureau bestaat uit een sterk team van doorgewinterde ingenieurs, die met hun ruime ervaring dagelijks hun kennis aan de realiteit koppelen. Ieder project wordt grondig geanalyseerd. Nadat we alle relevante factoren hebben verzameld, tekenen we een legplan uit. Hierin zijn alle technische gegevens terug te vinden. Tot slot worden de productfiches voor de verschillende vloerelementen opgemaakt. In deze instructiekaarten is een gedetailleerde beschrijving terug te vinden met alle parameters die te maken hebben met het specifieke product.

Naast het uittekenen van de krijtlijnen van uw project, wordt ons studiebureau nog voor tal van andere diensten ingezet:

Bij Van Thuyne kunt u steeds rekenen op een snelle en verzorgde uitvoering door hooggekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring.

Ons studiebureau staat ook in voor de dagelijkse kwaliteitscontroles. Van grondstoffen over halffabricaten tot het eindproduct: elk stapje in het proces wordt aan tal van testen onderworpen. De resultaten van deze proeven worden steevast gebruikt om het productieproces te controleren en bij te sturen waar nodig. Op deze manier kunnen wij u op elk moment producten én service van topkwaliteit voorzien.

Wenst u nog meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord!